U susret desetom rođendanu Nove Naše reči (6): “Ekselencijo, dis iz opozicija” (2020)

Kako se krajem novembra navršava deset godina od početka rada Nove Naše reči, veliki jubilej smo rešili da proslavimo i tako što ćemo se podsetiti nekih interesantnih tekstova iz prve decenije našeg rada. Uživajte!

Januar 2020.

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država Entoni Godfri posetio je i sednicu skupštine Grada Leskovca koja je bila u toku. On je rekao da mu je velika čast što može da govori pred predstavnicima lokalnog parlamenta.
-SAD prepoznaju vrednosti značaja inkluzivne demokratije i naša je nada da će ideja vrednosti inkluzivne demokratije nastaviti da cveta i razvija se u Leskovcu. Mi se nadamo i da će svi učestvovati na predstojećim izborima, da će svi imati pristupe informacijama o idejama svih kandidata na izborima, kao i da će birači imati mogućnost da izraze svoju volju i mišljenje o svim kandidatima koji će učestvovati na izborima.-
U trenutku kada je ambasador Godfri napuštao skupštinsku salu, gradonačelnik Goran Cvetanović ga je rečima „Ekselencijo, dis iz opozicija“ upoznao sa članovima odborničke grupe „Za Leskovac zajedno“.

IS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*