Željko Vasić i besplatna lutrija za doček Nove godine

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i Nebojša Kocić, direktor Turističke organizacije Leskovac na konferenciji za medije najavili su novogodišnji koncert koji će na platou ispred Leskovčkog kulturnog centra održati Željko Vasić.
-Odluku da Željko Vasić uvede Leskovac i Leskovčane u 2020. godinu smo doneli na osnovu interesovanja za ovog popularnog klupskog pevača koji je uvek rado slušan, – pojasnio je Cvetanović.
-Znamo da je gospodin Vasić prilikom gostovanja u našem gradu izazivao veliku pažnju i da se za njegove nastupe uvek tražila karta više. U duhu naše tradicije po kojoj ni jedno pravo slavlje ne može da prođe bez vatrometa i trubača, pa će se na bini naći i duvački orkestar Isidora Bećirovića. Čitav budžet za novogodišnji događaj je oko 3-3,5 miliona dinara, gde spada i doček srpske Nove godine. Za Vasićev nastup daćemo 15.000 evra u šta je uračut i PDV.-
Po tradiciji, biće obezbeđena i besplatna hrana i piće, ali i besplatna lutrija za sve zainteresovane. Nebojša Kocić je istakao da će zainteresovani građani moći da preuzmu svoje kupone za učešće nekoliko dana pre Nove godine u prostorijama TOL-a, a da su nagrade desetodnevno letovanje u Grčkoj za četvoročlanu porodicu, dva vikenda u Sokobanji, vikend u Vrnjačkoj banji i televizor sa LED ekranom od 82 centimetara.
-Za Željka Vasića smo se, između ostalog odlučili i zato što je potpuno „normalan“ kada su njegovi prohtevi, odnosno cena u pitanju. Kontaktirali smo mnoge izvođače i oni su imali enormno visoke cene za Leskovac.-
Na konferenciji za medije je bilo govora i o planovima za besplatan koncert na istom prostoru za pravoslavnu Novu godinu, kada bi pred Leskovčanima koncert održala Nataša Bekvalac. Po rečima gradonačelnika Cvetanovića još uvek ništa nije zvanično, a koncerta neće biti ukoliko bude trebalo da lokalna samouprava plati više nego za nastup Željka Vasića.

IS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*