Novogodišnja lutrija

LESKOVAC

Turistička organizacija Leskovca, pod pokroviteljstvom grada Leskovca organizuje doček Nove godine na gradskom trgu. Po prvi put biće organizovana besplatna novogodišnja lutrija, a najsrećnije dobitnike očekuju vredne nagrade: letovanje za četvoročlanu porodicu u Grčkoj, vikend u Sokobanji, vikend u Vrnjačkoj banji i televizor sa LED ekranom 82 cm.
Propozicije lutrije su sledeće:
Svaki učesnik novogodišnje lutrije počev od petka 20. decembra 2019. godine preuzima potpuno besplatno kupon u Turističko-informativnom centru. Popunjeni nagradni kupon ubacivaće se 31. decembra 2019. godine od 21 čas u već zapečaćenu kutiju koja će biti postavljena ispred glavne bine. Učesnik ima pravo da popuni samo jedan kupon o čemu će se voditi evidencija. Tročlana komisija je konstatovala i u opticaj pustila pet hiljada novogodišnjih kupona sa serijskim brojem od 0001-5000. Izvlačenje srećnih dobitnika je u toku novogodišnjeg koncerta Željka Vasića, uz napomenu da dobitnici vrednih nagrada moraju biti prisutni prilikom izvlačenja, kako bi dokazali verodostojnost svog kupona. U slučaju neprisustvovanja radi dokaza smatraće se da je kupon nevažeći, te će dobitnik biti prvi sledeći izvučeni kupon.
Preuzimanje nagradnih kupona je svakog dana od 08:00 – 20:00 časova zaključno sa 30.decembrom 2019. godine.
Uoči dočeka Nove godine, 31. decembra, preuzimanje kupona vršiće se za vreme održavanja novogodišnjeg programa na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra.
U novogodišnjoj noći sve prisutne na trgu zabavljaće Željko Vasić i bleh orkestar Isidora Zećerovića. Predviđeno je da muzički program počne u 22:30 i traje do 02:00 časa iza ponoći. I ove godine neće izostati veliki novogodišnji vatromet, kao i besplatno služenje toplih napitaka (čaja i grejane rakije), a zahvaljujući industriji mesa “MK” iz Leskovca građanima će biti podeljeno oko 2000 pljeskavica.

S.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*