Proglašeni najbolji Vlasotinčani u svetu fudbala tokom 2023. godine

Foto: Ilustracija

VLASOTINCE
Fudbalski savez opštine Vlasotince na izmaku ove 2023.godine na svečanosti upriličenoj u prostorijama vlasotinačkog šahovskog kluba u SRC ,,Vlasina” organizovao je prigodnu svečanost i dodelio prigodne nagrade slovodobnicima fudbalskog sporta u ovoj opštini. U pozdravnoj reči predsednika FSO Vlasotince Radovana Stankovića posebno je apostrofiran uspeh Morave iz Gložana i Progresa iz Ladovice, koji su iskoračili u viši rang takmičenja, a u dosta turbolentnoj srpskoligaškoj konkurenciji, fudbaleri Vlasine uspeli su da u samom finišu prvenstva izbore opstanak na srpskoligaškom ,,Istoku”.

 • U odlazećoj godini Vlasina je letos uz dosta muka izborila opstanak u Srpskoj ligi, ali nažalost jesenji deo sezone bio je u svakom pogledu takmičarski veoma loš i zbog toga ne čudi plasman na samom dnu tabele. Naša su nadanja da će novo rukovodstvo kluba, koje je skoro izabrano, smoći snage da se klub organizuje na potrebnom nivou i da se izbegne najgori mogući scenario a to je prelezak u niži zonski stepen takmičenja. Sve pohvale za postignute rezultate zavredela je ekipa Progresa iz Ladovice koja se kao prvak Međuopštinske lige plasirala u Južnomoravsku okružnu ligu, kao i Morava iz Gložana koja je iz Gradske lige Leskovac izborila viši rang i od ove sezone igra u Međuopštinskoj okružnoj ligi.
  Naš savez i ubuduće će biti servis svim klubovima i organizacijama kojima je pomoć neophodna, a to ćemo činiti sa puno odgovornosti i sve u skladu sa propisanim fudbalskim zakonima. Nagrađenima upućujem najiskrenije čestitke za postignute rezultate i sa nadom da ćemo naredne godine biti mnogo više uspeha naših klubova u ligama u kojima se takmiče – Radovan Stanković, predsednik FSO Vlasotince, poželevši uz to i srećne novogodišnje i Božićne praznike svima onima koji rade u fudbalskom sportu.
  NAGRADE:
 • SPECIJALNO PRIZNANjE – Radomir Krstić ,,Rade” za posebnu i nesebičnu pomoć klubovima u opštini Vlasotince
 • NAJBOLjI FUDBALER VAN TERITORIJE FSO Vlasotince – Filip Jović, igrač superligaša Radnika iz Surdulice, a ponikao na ,,Rosulji”
 • NAJBOLjI FUDBALSKI SUDIJA – Miloš Tošić, sudija Prve lige Srbije
 • FUDBALSKA NADA VLASOTINCE – Luka Todorović, FK Vlasina i Helena Todorović, ŽFK Rosulja 2014
 • NAJBOLjI TRENER – Dragan Nikolić, prvi strateg FK ,,Budućnost” iz Orašja
 • NAJBOLjI FUDBALSKI RADNIK – Saša Icić FK,,Jedinstvo” iz Šišave
 • NAJBOLjI FUDBALER – Aleksandar Nikolić, FK ,,Vlasina”
 • NAJBOLjI FUDBALSKI KLUB – FK ,,Progres”, Ladovica (kraj)CS/SM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*