Obeležen 73. rođendan Udruženja penzionera

LESKOVAC

Udruženje penzionera Leskovac proslavilo je 73. rođendan uz pesmu i igru. Predsednik udruženja Bratislav Zdravković podseetio je da udruženje broji preko 17.000 članova i da većina ima vrlo niske penzije.
-Zato je neophodno da ostale kolege po statusu, lokalna zajednica, pa i država pomognu najugroženijima. Za jednokratnu novčanu pomoć od po 1.500 dinara, udruženjue je ove godine izdvojilo devet miliona, što je rekordni iznos. S tom praksom ćemo nastaviti i ubuduće.
U ime lokalne samouprave čestitke je uputila PR gradonačelnika Aleksandra Stojanović rekavši da niko nije star prema godinama koje ima, već po tome kako se oseća.
-Posmatrajući vas sada, zaključujem da vi niste stari, a nama mladima, koji vam možemo biti unuci, možete pružiti pravi primer kako treba živeti.
Rođendan je čestitala i direktorka Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja u Leskovcu, Marina Manojlović, koja je članovima poželela da imaju snage i sposobnosti da se druže i ulepšavaju svoje treće doba, a da će država, preko Fonda nastaviti na bude servis svim sadašnjim i budućim penzionerima.

I.S.

1 Komentar

  1. Sve čestitke za impozantnu gopišnjicu.Dobro bi bilo ako bi NOVA NAŠA REČ objavila žiro račun i istrukcije za plačanje donacije društvu. Ja bih bio spreman da prispevan odrenjeni iznos.

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*