Gornja Lomnica prikočila Budućnost

Veoma je zanimljivo da tri prvoplasirane ekipe u Jablaničkoj okružnoj ligi su iz opštine Vlasotince i po mnogima one će odlučivati koja će prva ekipa proći kroz cilj. U nedelju u podnevnom terminu i po velikoj vrućini u Šišavi su se sastale ekipe Donje Lomnice i Budućnosti iz Orašja.

Veliki broj fudbalskih znatiželjnika pratio je ovaj susret i sve pohvale idu na račun fudbalera obe ekipe, koji su se korektno borili ispoljivši pri tom visok stepen sportske korektnosti. Veliki udeo dala je i sudijska trojka na čelu sa Časlavom Ivanovićem koja je na najbolji mogući način odradila svoj posao.

Četa trenera Dragana Nikolića, ekipa Budućnosti, imala je prividnu inicijativu pri tom nije iskoristila svoje prilike što je počlo za rukom igračima domaće ekipe da postignu pogodak za sva tri prvenstvena boda i veliku radost svojih navijača.

U Ladovici se desilo jedno malo iznenađenje jer je domaći Progres već , pre meča, uknjižio nova tri boda u meču sa leskovačkim Lemindom 1953. Međutim ,,metalci” iz Leskovca su borbenom igrom osvojili jedan veoma važan bodu u susretu koji je okončan miroljubivim ishodom 1:1.

Posebno neprijatno iznenađenje u Grdelici su priredili fudbaleri domćeg Jedinstva koji su sa 1:2 poraženi sa ekipom Bobišta.

Leskovačka OFK Morava do nogu je potučena u Stajkovcu gde su igrači Poleta postigli osam pogodaka a gostujući igrači samo su se radovali jednom svom golu.

VS/SM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*