Veliki uspeh vlasotinačkih boksera (FOTO)

Izvor: pixabay.com

VLASOTINCE

Bokserski klub „Arena“ iz Vlasotinca ostvario je odlične rezultate na završenom Omladinskom prvenstvu Srbije u boksu za 2021. godinu. Bokseri BK „Arena“ osvojili su ukupno tri medalje, i to dve zlatne i jednu srebrnu, u konkurenciji od preko 200 takmičara iz cele Srbije.

Ognjen Bidžić, Ivan Jović, Jovan Dimitrijević

Prvenstvo Srbije održano je od 27. do 31. maja u sportsko rekreativnom centru „Kolubara“ u Lazarevcu. Na žalost ljubitelja plemenitih veština, prvenstvo je održano bez prisustva publike, uz poštovanje epidemioloških mera.
Osvajači zlatnih medalja i omladinski šampioni Srbije za 2021. godinu su Ognjen Bidžić u uzrastu pionira i Milan Stanojević u uzrastu juniora, dok je srebrnu medalju u uzrastu pionira osvojio Jovan Dimitrijević.

  • Zadovoljni smo postignutim rezultatima koji smo ostvarili na ovom Omladinskom prvenstvu. Naši bokseri pobeđivali su protivnike iz velikih klubova poput beogradskog Partizana i tako pokazali da mogu da se nose sa klubovima sa dugom i uspešnom tradicijom u Srbiji. Nama je to dokaz da se u našem klubu veoma stručno radi i da smo ovim mladim sportistima trasirali uspešne korake u njihovoj budućoj sportskoj karijeri. U bliskoj budućnosti nas očekuju još velika takmičenja i prvenstvo Srbije za seniore, kao i međunarodni turnir „Kup nacije“, našeg reprezentativca Milana Stanojevića, kao i Evropsko prvenstvo u Gruziji. Pred nama su novi izazovi, i naša nadanja su da će naši bokseri dostojno reperezentovati našu zemlju na međunarodnoj sceni, kao i naše Vlasotince i bokserski klub „Arenu” – rekao nam je Ivan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ Vlasotince.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*