U DRUGOM KRUGU POBEDA JEREMIĆA

LESKOVAC

„Narod je više puta obmanut, ali nikada kao sada. Ova vlast je obmanula narod praznim pričama, lažnim obećanjima, pričali su u kampanji na prošlim izborima da će povećati penzije, da neće smanjivati plate, da neće poskupeti struja, putarine, i sve su slagali. Plate su snizili, atakovali na penzionere otimanjem penzija kao stečenog prava koje nisu smeli ni da dirnu“, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare Momir Pejatović, član izbornog tima Vuka Jeremića, predsedničkog kandidata.

Vladajuća koalicija služe se lažima kako bi ostala na vlasti, smatraju u grupi građana „Moramo bolje“ Vuk Jeremić.

„Sam njihov kandidat Aleksandar Vučić rekao je da mu ne pada na pamet da bude kandidat, i tu je pogazio reč, kao hiljadu puta do sada“, rekao je Pejatović.

U timu Vuka Jeremića smatraju da Vučić u prvom izbornom krugu ne može da pobedi.

„U drugi krug ulazi naš kandidat Vuk Jeremić. Narodu je dosta praznjih obećanja, koja im ne mogu napuniti džepove i novčanike. Zato pozivam sve građane da dokažu da više ne mogu biti prevareni, da masovno izađu na izbore i da u nedelju 2. aprila zaokruže broj 2, jer Srbija i Leskovca znaju da će pobediti Vuk Jeremić“, rekao je Pejatović.

Na pitanje Nove Naše reči  kako je izborni tim Vuka Jeremića uspeo da pokrije biračke odbore, i da li su sigurni da izborna krađa neće biti dozvoljena, Pejatović je odgovorio:

„Vučićeva strategija poslednjih 15 dana je takva da zna da je zakucan na 45-46 posto glasova. Onaj ko, a to je on, laže za vreme izborne kampanje, taj će najverovatnije da krade na izborni dan. Vukov tim je pokrio sva biračka mesta, osim Kosova, veoma je spreman, obuka se vrši mesecima, spremni smo da zaštitimo glasačke kutije, da svi glasači imaju svoje pravo tajnosti glasanja, i garantujem ulazak u drugi krug, a na Uskrs pobeđujemo, vaskrsnuće Srbija“.

 

 

Neka Vaš komentar bude prvi

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*