PORODICI NIKOLIĆ U DONJEM SINKOVCU SNS RENOVIRAO KUĆU

LESKOVAC

Porodicu Nikolić u Donjem Sinkovcu, kojoj je nedavno uz pomoć donatora u potpunosti renovirana kuća, posetio je predsednik GrO Srpske napredne stranke Goran Cvetanović i članovi Saveta za društvene delatnosti SNS-a.

„Na Svetski dan socijalne pravde Nikolićima su uručeni paketi sa školskim priborom, sredstvima za higijenu i osnovnim životnim namirnicama i tada smo se i upoznali sa uslovima u kojima ova porodica živi i rešili da pomognemo“ kaže predsednik leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović i dodaje da je zahvaljujući prijateljima iz kompanije DIT’S, kao i angažovanju aktivista i članova MO SNS u Donjem Sinkovcu uređen i opremljen ovaj dom.

 

Osvruno se ovom prilikom Cvetanović i na optužbe pojedinih stranaka da „SNS pravi bahate i velelepne mitinge i skupove kako bi pokazala svoju moć. Hvala im na komplimentu da su naše tribine velelepni događaji, ali na svu sreću, SNS nije stranka bahatih ljudi koji vode računa samo o sebi. Današnjom posetom i čitavom akcijom to pokazujemo, jer će ova divna deca, Emilija, Marko i Anđela sada živeti u lepšem domu. Mi vodimo računa o ljudima na socijalnoj margini, o porodici kao što je Nikolić, koji zbog povrede kičme ne može da radi punim kapacitetom.“

Bračni par Nikolić ima troje dece i žive od socijalne pomoći, a glava porodice Ljubiša je zahvaljujući se na pomoći rekao da im do sada niko nije pomogao.

Neka Vaš komentar bude prvi

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*