Spirić: Dok Brnabić priča o ulaganju u obrazovanje, finansije u Leskovcu vodi opštinski šofer

Gospođo Brnabić,

govorili ste da je ulaganje u mlade i obrazovanje od posebne važnosti za budućnost zemlje dok opštinskog šofera imenujete da upravlja finansijama petog grada u Srbiji. Imenovanje Perice Gavrilovića, dugogodišnjeg službenog šofera gradonačelnika Leskovca, na mesto pomoćnika zaduženog za ekonomski razvoj i finansije još jedan je dokaz da vaš sistem favorizuje korupciju i nepotizam. 

 Licemerno je govoriti da bez obrazovnog sistema nema jake zemlje i da je obrazovanje bilo uvek u samom vrhu prioriteta Vlade Srbije dok samo u Leskovcu posao čeka 547 visokoškolaca i tri doktora nauka dok će se za 6, 9 milijardi dinara svih Leskovčana pitati šofer. Umesto kvalifikovanih stručnjaka, decenijama unazad, lično napredovanje u našem društvu nije bilo rezultat obrazovanja, već interesi čuvara tajni čelnika vaše partije, poput navedenog šofera koji je i zamenik Cvetanovića u Gradskom odboru SNS Leskovac. 

Gosp. Brnabić ponižavate svoj narod terajući najvrednije resurse da napuštaju svoju zemlju zbog  vaše katastrofalne kadrovske politike. Mladost nam beži u Evropu u potrazi za boljim životom i pravednijim sistemom vrednosti. 

Zbog toga ćemo i izboriti poštene izbore kako bi naš sistem, nakon smene vlasti, imao evropske uslove života ali i vrednosti koje će osigurati da svaki pojedinac ima pravedne šanse za uspeh, navodi se u saopštenju koje potpisuje Jelena Spirić iz Stranke slobode i pravde(SSP) Leskovac.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*