Poraz u poslednjoj sekundi

LESKOVAC

Leskovački superligaš poražen je u Kostolcu, od u tom trenutku, poslednjeplasirane ekipe „Rudara“ sa 27:26 (16:9). Rukometaši „Dubočice 54“ su loše odigrali prvo poluvreme, dozvolili domaćinu da u 11 minutu povede sa 7:2, te da do kraja poluvremena prednost i uveća na 16:9.
U drugom poluvremenu sasvim druga slika, gosti polako smanjuju prednost i u 56 minutu rezultat je poravnat – 24:24. Do kraja se igralo gol za gol, a igrači „Rudara“ su se bolje snašli i nakon prave drame u završetku. Pri rezultatu 26:25 obe ekipe imaju po igrača manje, a Leskovčani su bili u napadu. Umesto golmana ubačen je još jedan igrač kako bi se ostvario višak na terenu, što je iskoristio Vojvodić i poravnao rezultat pet sekundi pre kraja. Domaća ekipa je svoj poslednji napad izvela veoma brzo i Nedeljković je šutem s pola terena pogodio prazan gol za pobedu od 27:26.
Za „Dubočicu 54“ su igrali: Gašić (odbrane 3/13), Cvetković, Simić 1, Nikolić 1, Radulović 1, Marinković, P. Pavlović, A. Pavlović, Mađar, Mitrović, Zlatanović 2 (odbrane 4/21), Matović 6, Atanasković, Erić 2, Vojvodić 9, Radović 4.
Nakon 9. kola „Dinamo“ iz Pančeva i „Dubočica 54“ dele 9. mesto sa šest bodova. Naredno kolo na programu je 8./9. maja kada u Leskovac dolazi lider „Vojvodina“ iz Novog Sada.

IS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*