Crni vikend domaćih ekipa

LESKOVAC

Da domaći teren nije uvek prednost pokazalo se to u ovom 30.kolu srpskoligaškog „Istoka”. Čak sedam ekipa koje su bile domaćini u ovom kolu, po završetku utakmica, u svalačionice je otišlo pognutih glava zbog poraza koje su doživeli poslednjeg vikenda u aprilu.
Vlasina ovog proleća igra veoma slabo i gotovo da se ne može prepoznati ovaj prolećni sastav koji je jesenas beležio dobre rezultate. Iz ovog kluba bilo je zimus najave da će se ekipa boriti za prvo mesto kako bi od naredne sezone našla u društvu prvoligaških ekipa Srbije. Da se kojim slučajem računaju samo samo rezultati iz prolećnog dela prvenstva „Rosuljci” bi bili već viđeni na putu ka zonskom stepenu takmičenja. Ovako žive od minulog rada iz jesenje sezone, što se moglo videti i unedeljnom susretu sa veoma dobrom ekipom SFS Borca koja je sa 1:3 slavila pobedu protiv nemoćne i anemične domaće fudbalere.
Ni fudbaleri Radana iz Lebana ne igraju kako treba i zato ne čudi nedeljni poraz od 0:1 na svom terenu u meču sa ekipom Jedinstva iz Paraćina. Gubitkom tri boda na svom bunjištu, a koji su bili preko potrebni zelenima, već sada se može reći da će ekipa Radana teško moći da sačuva srpskoligaški status. Takve brige davno su prebrinuli fudbaleri Moravca Orion iz Mrštana, koji su još sada vizirali kartu za zonu „Jug”.

Vlasotince: Vlasina – SFS Borac 1:3
Popovac: Budućnost – Radnički 0:1
Prokuplje: Topličanin – Sinđelić 0:2
Vladičin Han: Morava – Dunav 1:2
Niš: Car Konstantin – Timok 1919 0:1
Mrštane: Moravac Orion – Pčinja 0:6
Aleksandrovac: Župa – Trstenik PPT 0:4
Resavica: Rembas – Kablovi 7:2
Lebane: Radan – Jedinstvo 0:1
Knjaževac: Timočanin – Mladost 5:1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*