Odbor Bolje Srbije u Leskovcu raspušten zato što prelaze u SNS?

LESKOVAC

Leskovački odbor Bolje Srbije je raspušten zbog njihove namere da pređu u SNS, saznajemo ovih dana.
Odluku o raspuštanju odbora doneo je Izvršni odbor ove stranke, a za novog poverenika u Leskovcu je imenovan predsedni odbora u Vlasotincu Boško Stančić.
Kako saznajemo  u procesu razgovora o formiranju nove vlasti u Leskovcu, aktuelni gradonačelnik i predsednik Gradskog odbora SNS Goran Cvetanovićje zahtevao od funkcionera Bolje Srbije da svi pređu u SNS da bi bili deo nove koalicije.
U međuvremenu su, tvrde naši izvori, ljudi iz te Bolje Srbije, koji su bili radon angažovani na određeno vreme, praktično dobili otkaze (nisu im produženi ugovori), pa je čak šest mesnih kancelarija ostalo bez šefova, a trideset osoba bez posla.
Naši izvori navode da je , zbog svega toga, većina u lokalnom rukovodstvu Bolje Srbije odlučila da ipak prihvati ultimatum Cvetanovića i pređe u SNS.
Ko će koju poziciju zadržati ili dobiti, i koliko će to da traje, tek će da se vidi.
Bolja Srbija je, u koaliciji sa Zdravom Srbijom, osvojila četiri odbornička mandata u Skupštini grada Leskovca.
Jedan odbornički mandat pripada Zdravoj Srbiji tako da članovi Bolje Srbije “u miraz” nose tri odbornička mandata.ANTRFILE


Konstitutivna sednica Skupštine grada Leskovca zakazana je za 17.avgust 2020. godine u 09 sati.
U dnevnom redu su naznačene i tačke o izboru predsednika Skupštine grada, postavljanje sekretara skupštine i izbor članova Odbora za mandantno-imunitetska pitanja.

Lj.S.

2 Comments

  1. A sta je ovde novo receno sto nije cec receno pre mesec dana? Ljilji svaka cast za borbu i pisanje, ali oatatak redakcije si mnogo voli ovu vlast i ne sme da zagrize…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*