Niš: Završena najuspešnija sezona klizanja u Sportskom centru “Čair”

U Sportskom centru „Čair“ završena je sezona klizanja koja će biti upamćena kao najuspešnija do sada i po rekordnom broju klizača u jednom danu, kaže Branka Aranđelović, direktorka Sportskog centra „Čair“. Ona dodaje da je ove zime  besplatnu školu klizanja pohađalo je više od 300 najmlađih sugrađana, a samo u jednom danu na klizalištu je zabeleženo više od 700 klizača.

„Ovo je bila najuspešnija sezona od otvaranja klizališta. Po 15. put Sportski centar „Čair“ je otvorio svoja vrata za naše najmlađe mališane. I ove godine  je organizovana besplatna škola klizanja, gde je preko 300 polaznika naučilo osnovne pokrete klizanja i sva ta deca se nama rado vraćaju i redovni su posetioci. Ove godine smo po prvi put imali više od 700 klizača u jednom danu“, kaže Branka Aranđelović.

                                Ona navodi da su Sporski centar „Čair“ i grad Niš prvi u Srbiji koji su pokrenuli i besplatnu školu plivanja.

                               „Prošle godine smo imali preko 600 polaznika, koji su naučili osnovne stvari što se plivanja tiče, održavanje na vodi i osnovne pokrete plivanja. Ove godine nastavljamo tradiciju i u julu, kao i prošle godine, objavićemo naš konkurs, gde će deca, od predškolskog uzrasta i od prvog do četvrtog razreda, moći besplatno da pohađaju školu plivanja“, kaže Aranđelović.

                           Podržavamo sve sportske ustanove i klubove koji organizuju besplatne škole za naše najmlađe na taj način promovišu zdrave stilove života, poručuju iz Grada.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*