Napredak leskovačkih strelaca

LESKOVAC

U jesenjoj žetvi trofeja koje reprezentativni strelci Srbije osvajaju na svetskim i evropskim takmičenjima, pomalo nezapaženo proteklo je Drugo kolo Kupa Streljačkog saveza Srbije održano u novosagrađenoj streljani Sportskog centra „Čair“ u Nišu. Takmičenje je održano vazdušnim oružjem u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji, A program. Učestvovali su svi najbolji takmičari, osim reprezentativaca, 87 takmičara puškom i 58 takmičara pištoljem.
Među njima nastupila u i četiri takmičara Streljačkog kluba “GT” iz Leskovca – Marta Mratinković, Đorđe Petrović, Uroš Perović i Ognjen Gičić, koji su se takmičili u Juniorskoj konkurenciji u disciplini standardni vazdušni pištolj.
-Ostvareni rezultati nam pokazuju da se u Streljačkom klubu radi ozbiljno sa mladim takmičarima pištoljem. Iako gađaju neadekvatnim oružjem, pokazali su odličnu fizičku, taktičku i mentalnu spremnost i dokazali zašto se nalaze u grupi najboljih pištoljaša u Srbiji, – rekao je Ljubiša todorović trener, u kratkoj izjavi za naš nedeljnik.

T.

Neka Vaš komentar bude prvi

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*