Dubočica dobila Radnički

Foto: Ilustracija

Najzad je i fudbalere leskovačkog prvoligaša ogrejalo sunce, prvom pobedom u doigravanju Pleja auta Prve lige Srbije. Mnogobrojni kadrovski problemi i povrede igrača u dobroj meri su razlog evidentnih loših rezultata fudbalera GFK Dubočice u prvenstvenim utakmicama u ovoj godini.

Po završetku sezone u prošloj godini leskovački prvoligaš je slovio za jednu od ekipa koja će sigurno igrati u Plej ofu i boriti se za mesto na tabeli koje bi joj omogućilo i prelazak u superligašku fudbalsku Srbiju. Međutim kola su krenula nizbrdo od prvih utakmica u nastavku prvenstva serijom slabih igara i loših takmičarskih rezultata. Radost pobede fudbaleri Dubočice osetili su na Novom Beogradu gde su sa 0:1 pobedili ekipu domaćeg Radničkog i tako nagovestili vedrije dane u nastavku prvenstva.

U narednom kolu na Gradskom stadionu fudbaleri leskovačkog prvoligaša ugostiće ekipu Kolubare iz Lazarevca, što će biti novi ispit za pulene trenera Miodraga Anđelkovića. Pobeda i osvajanje sva tri boda u ovom meču biće od izuzetne važnosti i tako bi trijumf na Novom Beogradu dobio novu i jaču dimenziju.

VS/LJS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*