Bojničani osvojili Kup Jablaničkog okruga

Fudbaleri Puste Reke iz Bojnika osvojili su Kup Jablaničkog okruga. Oni su u finalu nakon penala savladali ekipu Radana iz Lebana. Rezultat posle regularnog dela bio je 1:1 (1:1), a posle penala 6:4 za Bojničane.

U najmasovnijem fudbalskom takmičenju, gde učestvuju sve fudbalske ekipe Srbije, u finalnoj utakmici Kupa Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga, koja je odigrana na Gradskom stadionu u Leskovcu pobednički pehar osvojila je ekipa Puste reke iz Bojnika. Oni su do pobede, protiv Radana iz Lebana, stigla posle boljeg izvođenja penala pošto je posle 90 minuta igre rezultat bio nerešen 1:1.

Prvi pogodak na utakmici za vođstvo od 1:0 za Radan u 13,minutu postigao je Smiljković iz kaznenog udarca, da bi potom rezultat bio poravnat u 36.minutu kada se u strelce upisao Stojković, pogotkom za zonaša iz Bojnika. Ukoliko se pobednik ne reši za 90 minuta igre po Propozicijama takmičenja sledi izvođenje jedanaesteraca u kome su fudbaleri Puste reke bili bolji izvođači i tako stigli do pobedničkog pehara Kupa Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga.

PUSTA REKA: Đikić, P.Stojanović, Stojičić, M.Stojanović (Vidojević), A.Jovanović, Stanišić, Stanković, Stojković, N.Jovanović, Petrović, Arsić.

RADAN: Zdravković, Stošić, Stojiljković, Milošević (Cvetković), Krstić, Anđelić, Aleksić (O.Stanković), A.Stanković, Smiljković, Kostić, Dojčinović.

Pobednički pehar i medalje uručili su predsednik FSJO Marko Mihajlović i generalni sekretar Dušan Popović.

Tekst: Ivan Spirić/Vlastimir Stamenković

Foto: Ivan Spirić

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*