“Vukovi” dočekuju “Pirot”

U nedelju od 16 časova u SRC „Dubočica“ odigraće se rukometna prvenstvena utakmica Druge lige Istok grupa „B“ između domaćeg tima „Vukovi 22“ kojima u goste dolazi ekipa „Pirota“. Do sada je odigrano devet kola, a Leskovčani su prvi na tabeli sa skorom od osam pobeda i samo jednog poraza. Do kraja prvenstva ima još, pored ovog, dva kola, nakon čega će uslediti baražni deo takmičenja i ukrštanje sa grupom „A“.

Trener Ljubomir Dunđerović kaže da su svi igrači spremni i da očekuje da će da ti maksimum kao, što su radili i do sada.

„Kao trener nemam nikakve zamerke na njihovu disciplinu, a apelovao bih i na sve ljuditelje rukometa da dođu i uživaju u igri.“

Kapiten tima Boban Savić kaže da se ostvaruju zacrtani ciljevi.

„Bićemo prvi u grupi, okrećemo se ka baražu, videćemo hoće li se ostvariti i onaj glavni cilj, plasman u viši rang.“

Igrač Nikola Đorđević očekuje sigurnu pobedu, a svoj optimizam temelji na tome da su ovom delu sezone ekipu „Pirota“ već tri puta pobedili.

„Ova utakmica će nam sigurno poslužiti i da se što bolje pripremimo za predstojeći baraž.“

Iz kluba naglašavaju da su sve troškove do sada snosili sami, ali će trebati neka finansijska pomoć kad krene baraž, prvenstveno da bi lakše otišli na gostovanja. Posebno ističu da se jedna od najškolovanijih ekipa, imaju pravnike, ekonomiste, profesore, inženjere, ali i studente… To po malo pravi probleme i oko treninga, jer treba uklopiti obaveze na poslu i fakultetima, ali kako kažu njih okuplja ljubav prema ovom sportu, pa je onda sve lakše.

IS/Lj/S

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*