Vučićeva kampanja kreće sa juga Srbije, već se prave spiskovi po fabrikama i javnim preduzećima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u subotu, 11. marta, boravi će u Vranju gde počinje kampanja za formiranje „Narodnog pokreta za državu“. On će u 11 sati u Sportskoj hali održati miting, javljaju beogradski mediji. Potom će boraviti i u opštinama Bujanovac, Trgovište, Bosilegrad, Vladičin Han i Surdulica.

U narednom periodu obićiće i ostale delove zemlje, kako bi u razgovoru sa narodom zatražio podršku za odbranu Srbije.

Uoči dolaska Vučića na jug Srbije u Vranju su, 7. marta, boravili visoki funkcioneri Srpske napredne stranke iz Beograda Darko Glišić i  Dragan Stevanović. Oni su razgovarali sa predstavnicima svih naprednjačkih odbora o organizaciji mitinga podrške Aleksandru Vučiću.

Tada je, kako čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju, dogovorena kvota, odnosno koliko treba obezbediti građana da prisustvuju mitingu podrške u Vranju.

Reč je o 10 hiljada ljudi. Svi oni, s obzirom na kapacitet ne mogu da budu smešteni u Sportsku halu, ali će najverovatnije po starom već „oprobanom receptu“ naprednjaka mnogi biti ispred objekta, kako bi bila dočarana „ogromna podrška Vučiću“.

Čitaoci javljaju i da se već pravi spisak ljudi po fabrikama, javnim preduzećima i mnogim ustanovama, koji će prisustvovati ovom događaju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*