Vodovod dobio “pojačanje” (FOTO)

LESKOVAC

Jkp „Vodovod“ je obnovilo svoj vozni park, jer su nabaljena tri teretna automobila. U pitanju su polovna vozila marke Citroen C3 Pikaso, sa dva sedišta i tovarnim prostorom, za šta je izdvojeno je skoro 2,15 miliona dinara. Na ovaj način biće odezbeđen nesmetan rad Službe izgradnje, distribucije i održavanje mreže, Službe servisiranja vodomera u mreži i Službe kanalizacije. Na konferenciji za medije ovim povodom zamenica gradonačelnika Leskovca Ana Janković Stojanović je podsetila da je „Vodovod“ sebi postavilo jasan cilj – da potrošačima pruži visoko kvalitetne komunalne usluge bržim rešavanjem problema na terenu.


„Jedan od uslova za efikasno otklanjanje kvarova u samom gradu ali i u razuđenim naseljima na teritoriji grada je unapređenje i obnova postojećeg voznog parka. Do kraja godine se planira nabavka još dva vozila sličnih karakteristika.“
Direktor JKP „Vodovod“ Staniša Ristić je rekao da je ova nabaka bila nužna, s obzirom da je u popravku postojećih vozila poslednjih godina uloženo preko 900.000 dinara. Dva sutomobila su 2015. i jedno 2017. godište, a nabavljena su na postupku javne nabavke.

I.S.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*