Bokser Milan Stanojević: Vlasotinački “zlatni dečko” (FOTO)

Izvor: pixabay.com

VLASOTINCE

Prošle nedelje je zvanično spuštena zavesa na Međunarodnom bokserskom turniru „Montenegro kup“, koji je održan od 18. maja u Budvi. Na turniru koji je održan pod patronatom Evropske bokserske konfederacije (EUBC), nastupili su reprezentativci iz 14 zemalja.
Milan Stanojević član bokserskog kluba „Arena“ Vlasotince, braneći boje svoje zemlje, u kategoriji do 66 kg, osvojio je zlatnu medalju za reprezentaciju Srbije. Milan je u finalu, jednoglasnom odlukom sudija, rezultatom 5:0, pobedio reprezentativca Azerbejdžane Zije Hasanove.

  • Prezadovoljni smo nastupom našeg boksera i osvojenom zlatnom medaljom na Međunarodnom turniru u Budvi. Milan je ovim rezultatom opravdao poverenje selektora reprezentacije Srbije, a takođe je smatramo da je i overio karta za predstojeće Evropsko prvenstvo, koje će se održati u Gruziji. Milan je vredno trenirao proteklih godina, strpljivo čekao svoju šansu, i zaslužio je da dobije zadovoljenje u vidu osvajanja zlatne mealje. Nadam se da će u budućnosti biti još osvojenih velikih turnira i nagrada za Stanojevića, jer će uskoro biti velikih takmičenja. Mi u bokserskom klubu u Vlasotincu učinićemo sve da našim talentovanim sportistima omogućimo što bolje uslove za treniranje, jer je svaki uspeh Stanojevića ujedno i naš uspeh, kao i uspeh opštine Vlasotince, koju je Stanojević dostojno reprezentovao – rekao je Ivan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

V. Stamenković

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*