VAUČERI ZA SIJARINSKU BANJU

SIJARINSKA BANJA

U Specijalnoj  bolnici  za rehabilitaciju Gejzer u Sijarinskoj Banji je trenutno od 277 zauzet  261 krevet , kaže za leskovački nedeljnik Nova Naša reč direktor te ustanove  dr Milorad  Šterović .

 

Objašnjava da je van sezone popunjenost kapaciteta bila oko šezdeset posto.

„U prvih šest meseci iskorišćenost kapaciteta je bila oko  50-60%, ili više od 1000 gostiju. Kad je krenula sezona , od početka juna do sada  sigurno je  7,8 puta više gostiju .

„ Od tih postelja i sve ono što nam u periodu od 1. septembra do 20. oktobra je neiskorišćeno, jer u sezoni smo u fulu. Zato mi želimo da vaučeri, o kojima je govorio premijer Srbije Aleksandar Vučić,  budu u podsezoni, kada imamo lufta da primim . Vrednost vaučera je  5.000  a mi smo dobili 3000 vaučera. To je 15 miliona i to je jedna injekcija, nije to samo priča Vlade Srbije , nego je to konkretna stvar za nas i Sijarinsku banju,  velika perspektiva i ja sam oduševljen time“, kaže dr Šterović.

U  „Gejzeru“ imaju medicinski blok u kome rade dvojica fizijatara , lekar opšte medicine, kardiolog. Tretmani se obavljaju u zatvorenom bazenu , blatom,  masažom, elektromasažama, elektroterapijom. „Možemo da pružimo usluge u samom hotelu zatvorenog tipa, leti i zimi. Napolju imamo dva velika bazena ispod gejzera i olimpijski bazen sa propratnim terenima. To su idealni uslovi za pripremu sportista, za boravak dece .  U hotelu imamo I kinezi salu koja je opremljena kompletno za vežbanje. U hotelu ima  I muzike I veliki broj gostiju dolazi rekreativno”, objašnjava i poziva stanovnike Jablaničkog okruga da posete ovu banju koja im je tu, pred vratima

 

 

1 Komentar

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*