Vaučeri za Sijarinsku Banju

SIJARINSKA BANJA

U Specijalnoj  bolnici  za rehabilitaciju Gejzer u Sijarinskoj Banji je trenutno od 277, zauzet  261 krevet , kaže za leskovački nedeljnik Nova Naša reč direktor te ustanove  dr Milorad  Šterović .

Objašnjava da je van sezone popunjenost kapaciteta bila oko šezdeset posto.

„U prvih šest meseci iskorišćenost kapaciteta je bila oko  50-60%, ili više od 1000 gostiju. Kad je krenula sezona , od početka juna do sada  sigurno je  7,8 puta više gostiju .

„ Od tih postelja i sve ono što nam u periodu od 1. septembra do 20. oktobra je neiskorišćeno, jer u sezoni smo u fulu. Zato mi želimo da vaučeri, o kojima je govorio premijer Srbije Aleksandar Vučić,  budu u podsezoni, kada imamo lufta da primim . Vrednost vaučera je  5.000  a mi smo dobili 3000 vaučera. To je 15 miliona i to je jedna injekcija, nije to samo priča Vlade Srbije , nego je to konkretna stvar za nas i Sijarinsku banju,  velika perspektiva i ja sam oduševljen time“, kaže dr Šterović.

U  „Gejzeru“ imaju medicinski blok u kome rade dvojica fizijatara , lekar opšte medicine, kardiolog. Tretmani se obavljaju u zatvorenom bazenu , blatom,  masažom, elektromasažama, elektroterapijom. „Možemo da pružimo usluge u samom hotelu zatvorenog tipa, leti i zimi. Napolju imamo dva velika bazena ispod gejzera i olimpijski bazen sa propratnim terenima. To su idealni uslovi za pripremu sportista, za boravak dece .  U hotelu imamo I kinezi salu koja je opremljena kompletno za vežbanje. U hotelu ima  I muzike I veliki broj gostiju dolazi rekreativno”, objašnjava i poziva stanovnike Jablaničkog okruga da posete ovu banju koja im je tu, pred vratima.

Više o bezbednosti, čitajte ovde.

3 Comments

  1. Mogu li moji roditelji da dodju kod vas sa vaucerima, dva vaucera od 15000din. Sta mogu dobiti kod vas za ovaj iznos vaucera? Molim brzi odgovor radi realizacije vaucera. Unapred hvala!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*