Šta je novo u Bojniku?

BOJNIK

PROJEKAT TROŠENjA SREDSTAVA PORESKIH OBVEZNIKA

U okviru „Projekta trošenja sredstava poreskih obveznika“ u sali Skupštine opštine Bojnik potpisani su ugovori sa grupama građana čiji su projekti prihvaćeni, uz uslov da su svi građani iz grupe redovno izmirivale svoje poreske obaveze. Sklopljeno je četiri ugovora sa grupama građana i predviđeno je da se u Đacu izgradi jedan letnjikovac, dok će u Bojniku, Pridvorici i Dragovcu biti postavljeni dečji mobilijari.
Predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović naglašava da predviđena sredstva nisu velika, ali su veoma bitna za građane koji su konkurisali.
-Ovim projektom se podstiče volonterski rad, predviđeno je da meštani sami postave mobilijare i letnjikovac. Svi očekuju da će, kada sami ulože svoj rad i trud, pažljivije čuvati moblijare i letnjikovac. To je i jedan od razloga što su u ovom projektu građani i Opština Bojnik partneri. Ove godine se prvi put ostvaruje ovakva saradnja i ovo bi trebalo da bude primer ostalim građanima da se i sami organizuju i konkurišu sa nekim njima bitnim projektom kojima se mogu rešavati problemi lokalnih zajednica.-

KOL CENTAR OPŠTINE BOJNIK ZA VAKCINACIJU

Građani opštine Bojnik, stariji od 65 godina i koji nisu u mogućnosti da se prijave za vakcinaciju preko e-uprave, mogu to da urade preko kol centra pozivom na broj telefona 016/820-820. Mole se građani da pre pozivanja kol centra pripreme svoj matični broj, mobilni i fiksni broj telefona na koje će te primiti obaveštenje o terminu vakcinacije, informacije od koje teže bolesti eventualno boluju i koju vakcinu žele da prime.
Prijava na telefon 016/820-820 je moguća radnim danom od 07:00-15:00 časova.

IS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*