Šestočlana ekipa na takmičenju “Srbija u ritmu Evrope”

MEDVEĐA

Na najvećem regionalnom muzičkom festivalu za decu „Srbija u ritmu Evrope“ učestvovaće i predstavnici opštine Medveđa. Šestočlanu ekipu predvodiće Katarina Petrović čiji nastup će svojom koreografijom upotpuniti Anđela Jović, Milan Ilić, Milena Ilić, Jelena Petrović i Stefan Petrović. Ukoliko pobede, oni će putovati za Belgiju 7-10 dana od Ritma Evrope, s obzirom da će ove godine predstavljati upravo Belgiju sa pesmom „Rhythm Inside“, s kojom je Belgija nastupala 2015. godine na Evroviziji.
-Deca su naši najveći promoteri, naša budućnost, ponos i svi projekti koje radimo su namenjeni zapravo njima, – rekao je predsednik opštine Nebojša Arsić.
-Opština Medveđa pruža svu logističku podršku koja je potrebna za realizaciju ovog projekta, kao što su marketinška promocija festivala, obezbeđivanje potrebnih prostora, tehnike i svega ostalog što je potrebno kako bi se naši predstavnici što bolje pripremili. Ove godine će naša Katarina imati nešto težu ulogu, jer će pevati i na flamanskom jeziku, ali smo sigurni da to neće biti prepreka, već dodatni motiv da pokaže ono što zna. Našoj deci želim uspeh i pobedu, i da obezbede opštini Medveđa mesto domaćina iduće godine, kako bi promovisali našu opštinu, našu Gornju Jablanicu i njene lepote, čime bi se upotpunila slika o Medveđi, našem gostoprimstvu i našoj talentovanoj deci koja nas predstavljaju.-

IS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*