Sajt Nove Naše reči je opet u funkciji!

Poštovana čitalačka publiko, dragi prijatelji,

Zahvaljujemo svima koji su prethodna tri dana, više puta dnevno, zvali i raspitivali se o situaciji oko sajta našeg i vašeg omiljenog nedeljnika. Sa zadovoljstvom vam kažemo da je naš tim zadužen za tehničku podršku trijumfalno završio borbu sa napadom na naš sistem, tako da nastavljamo tamo gde smo stali, a bili smo zaustavljeni u borbi da naši ljudi budu temeljno informisani o svemu što je od značaja za njihov svakodnevni život.

Nova Naša reč više od decenije gaji jasnu i nedvosmislenu uređivačku politiku, u kojoj je objektivnost i nepristrasnost na prvom mestu, i tako će biti i u budućnosti. Isto kao što će biti i naša želja da u prvi plan istaknemo lepote juga Srbije, i još više, raskošni talenat i živost koja pulsira sokacima Leskovca, Lebana, Vlasotinca, Crne Trave, Medveđe, Bojnika, ali i drugih, manjih ili većih mesta na ovom području.

Takođe, kao i do sada, nećemo se libiti da sadržaj na našim stranama obogatimo umetničkim formama (kvalitetnom prozom, poezijom, stripovima…), temama od planetarnog značaja, kao i tekstovima koji bi komotno mogli biti publikovani u naučnim časopisima (pre svega, o bezbednosnim, politikološkim i sociološkim temama). Ozbiljno shvatamo ulogu koju mediji treba da igraju u informaciji, ali i u edukaciji ljudi, i sa time ćemo nastaviti i u budućnosti.

Zbog svega toga, pozivamo vas da i dalje i još više, budete uz nas, jer samo zajedno možemo jug Srbije učiniti lepšim mestom za život. Na kraju, kao što ste već navikli, šaljemo vam, sada već tradicionalni i prepoznatljivi pozdrav:
Budite uz nas! Čitajte nas!

Ekipa Nove Naše reči

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*