Pretnje bombom stigle do leskovačkih škola

Izvor: JUGpress

U Više škola u Leskovcu i Jablaničkom okrugu stigle su jutros dojave da su postavljene bombe, potvrdjeno je Novoj Našoj reči u policiji.

Rečeno nam je da u ovom trenutku ne mogu da nam kažu koliko škola je tačno u pitanju.

Ekipe su na terenu a čitaoci javljaju da je “marica” pod rotacijama stigla i u Osnovnu školu “Svetozar Marković” koja se nalazi preko puta uprave grada.

Pretnje stigle mejlom

Preteći mejlovi o postavljenim bombama poslati su samo u osnovne škole na teritoriji grada Leskovca i Jablaničkog okruga, saznaje Nova Naša reč.

Prema našim izvorima preteće mejlove su videli u većini škola a naši sagovornici kažu da je vrlo moguće da su stigli svima ali da neki još uvek nisu gledali elektronsku pošti.

Kažu i da su preteći mejlovi stizali u matične škole ali da su i đaci isturenih odeljenja po selima pušteni kućama jer se u majlovima ne navodi na koju tačno školu (matičnu ili isturenu) se odnose pretnje .

Na imejl adrese leskovačkih osnovnih škola „Vožd Karađorđe“ i „Josif Kostić“ stigle su dojave o podmetnutoj bombi, rečeno nam je u ovim školama. U obe škole učenici i osoblje su napustili škole i prešlo se na onlajn nastavu do daljnjeg. Po informaciji koju je dobila naša redakcija dojava u OŠ „Vožd Karađorđe“ je navodno poslata sa ruskog provajdera.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*