Podeljena auto-sedišta za decu

Još 152 mališana dobilo je na poklon od grad Leskovca auto-sedišta. Radi se o roditeljima dece koji su ostvarili pravo na jednokratnu novčanu pomoć u martu i aprilu ove godine. Njima se, tokom podele, obratila članica Gradskog veća, Jelena Miljković, rekvši da su se se odvažili da se prihvate najodgovornije, ali i najlepše uloge u životu.

„Grad Leskovac je godinama unazad svim roditeljima pouzdan oslonac i partnerm a u prilog tome govore brojne mere populacione politike. Briga o deci je prioritet svake lokalne samouprave, pa i naše, tako da grad Leskovac učestvuje u pokrivanju troškova za udžbenike za sve đake prvake, finansira udžbenike tokom čitavog školovanja svim učenicima čiji su roditelji korisnici socijalne pomoći, subvencioniše i boravak dece u privatnim vrtićima. Naše najmlađe i najdraže sugrađane krajem svake godine obradujemo i novogodišnjim paketićima…“

Ljiljana Đorđević Mitrović, majka dvojice sinova, naznačila je da osim ljubavi i pažnje koje roditelj treba da pruži svom detetu, najbitnija je finansijska podršaka, tako da je lepo znati da Grad Leskovac sve roditelje doživljava podjednako bitnim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*