OŠ “Vožd Karađorđe”: Bogdan Denić, đak generacije

Bogdan Denić

LESKOVAC

Nastavničko veće OŠ „Vožd Karađorđe“ za najboljeg učenika školske 2019/2020 godine izabralo je Bogdana Denića, koji kaže da mu je veoma ponosan na sebe i postignut uspeh.
„Naravno, da ne bih bio ovde da nije bilo mojih nastavnika koji su mi uvek nesebično pomagali, verovali u mene i bodrili me. U trećem i četvrtom razredu osvojio sam prvo mesto na Okružnom iz matematike u čemu mi je pomogla moja učiteljica Dragica Rakić. U kasnijim razredima nastavnik Stevica Janković naučio me je svemu što znam iz oblasti programiranja, bodrio na takmičenjima, a uz njegovu pomoć napravio sam i svoj prvi veb-sajt. U posebnom sećanju ostaće mi i učestvovanje na Republičkom takmičenju „Šta znaš o saobraćaju?” u šestom i sedmom razredu. Naša direktorka je svako moje takmičenje propratila uz podršku i meni i nastavnicima.“
Bogdan naglašava da nije svo svoje vreme provodio učeći.
„Moja velika ljubav je odbojka i svaki slobodni trenutak posvećujem njoj. Mnogi trenuci provedeni u Voždovim klupama zauvek će mi ostati u sećanju. Znam da će i drugarstva ostati čvrsta i prava“ zaključuje Bogdan koji nastavlja školovanje u leskovačkoj Gimnaziji, u IT odeljenju.

IS

Neka Vaš komentar bude prvi

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*