Naprednjaci odgovorili demokratama

I nakon više od jedne decenije, pojedincima iz Demokratske stranke i SSP nije jasno da sve što je u svakoj drugoj stranci vredelo, priklonilo se Srpskoj naprednoj stranci. Svaki slobodnomisleći građanin, pošten radnik, vredan seljak, plodonosan stručnjak, svi su shvatili da je budućnost građana Srbije na strani Srpske napredne stranke.

Za razliku od pisanja pojedinaca iz Demokratske stranke i SSP, koji su ekstremno dobrostojeći u odnosu na svoje sugađane i koji se danima licemerno javljaju u ulozi zaštitnika građana, Srpska napredna stranka je većinskom podrškom građana na izborima i ovlašćena, ima mandat, plaćena je da vodi brigu o građanima. Mi, za razliku od tekstopisaca izbornih saopštenja, delimo sudbinu svojih sugrađana jer zajedno sa njima stojima pred svakim izazovom, da ga odgovorno rešimo i suočimo se sa posledicama.
Svim fabrikama koje smo zatekli, stvarajući uslove trasirali smo put prosperiteta, da rade bez problema, stvaraju profit i isplaćuju zarade zaposlenima.

Zelena zona bi bila pašnjak nakon propale ideje Demokratske stranke da na njoj budu hladnjače. Prenamenom smo uspeli da obezbedimo dolazak kompanija na Zelenu zonu. Time smo rešili i zatečene probleme. O sahranjivanju fabrika u vremenu privatizacije bi Demokratskoj stranci mnogo više replika mogle da daju kolone tada otpuštenih radnika koji su na brigu ostali Srpskoj naprednoj stranci. Hiljade radnika pohrlilo je da pronađe novi izvor egzistencije posle žetve Demokratske stranke čiji su eksponenti postajali vlasnici najprofitabilnijih fabrika, najunosnijih banaka, preduzeća za proizvodnju i saobraćajnih i drugih usluga. Teško da građani sve ovo nisu uvideli, pa su valjda zato u Demokratskoj stranci ali i u SSP ostala cela dva člana. Jedan da ugasi svetlo, drugi da zaključa vrata. I oba zbrinuta. Jedan kroz privatnu delatnost koju ne napušta iz vremena Demokratske stranke, jer za njega nema krize i odlično živi od nje. A drugi u javnom preduzeću s najvišim zaradama i upitnim angažovanjem, osim u delu pisanja sopštenja iza kojih ne stoji niko, ni članstvo, ni građani. Više od stadiona i mamografa SSP je zainteresovan samo za političku eksponiranost. I za nju ne bira sredstva. I preko bolesnih, kojima je mamograf preko potreban, su spremni da idu.

Nekome, ko odlično stoji finansijski, sigurno mamograf nije najvažniji u životu. Na zahtev bolesnih sugrađana je predsednik intervenisao da se po hitnom postupku obezbedi mamograf. Svakodnevnom kuknjavom predstavnik SSP izražava ljubomoru i bes što ne postoji nijedna realna potreba građana, a koju Srpska napredna stranka, na čelu sa Aleksandrom Vučićem i dr sci. med. Goranom Cvetanovićem, nije spremna i sposobna da ispuni. Često pominjani stadion će, kao zalog za budućnost zdrave omladine, kasnije društveno angažovanih ljudi, tek pokazati svoju kumulativnu vrednost, koju sada predstavnici opozicije nisu sposobni da sagledaju, u pokušaju da umanje značaj svega urađenog za sopstveni narod, kojem oni u ovom trenutku predstavljaju najveću opoziciju.

Kao odgovorna lica, mi iz Srpske napredne stranke stojimo pred građanima, spremni da prihvatimo i pohvale i kritike, i priznanja i sankcije, sve po zasluzi na predstojećim izborima, na kojima će građani još jednom pokazati kome će u narednom mandatu pokloniti poverenje. Koga građani vide za svoje predstavnike I u čije kapacitete veruju saznaćemo vrlo brzo. Građani, kao naši poslodavci, daće konačnu reč, kao u svakoj demokratskoj državi koju smo u tom duhu negovali, navodi se u saopštenju SNS koje, kao i sva druga saopštenja političkih stranaka , u celini prenosimo.

SNS/SA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*