Naprednjaci iz Leskovca i Vlasotinca šalju podršku Vučiću

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac ima puno poverenje u politiku koju vodi predsednik Srbije, gospodin Aleksandar Vučić.

Na čelu sa predsednikom Vučićem Srbija se godinama kreće putem ubrzanog razvoja i prosperiteta na svim poljima. Državničke i diplomatske sposobnosti predsednika su podigle ugled naše zemlje u čitavom svetu i visoko pozicionirale Srbiju u međunarodnoj zajednici. Bezrezervno verujemo da je svaka doneta odluka isključivo u interesima srpskog naroda, u skladu sa nacionalnim identitetom i duhovnim potrebama.

Stoga, Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac pruža bezuslovnu podršku predsedniku u rešavanju situacije na Kosovu i Metohiji, uz čvrsto uverenje da poseduje mudrost i neophodnu snagu da na najbolji način, u nimalo lakim uslovima, zastupa interese svoje države i svog naroda.

Predsednik Aleksandar Vučić je jedini koji svojim radom može i ubuduće čuvati interese Srbije, nastaviti čitav razvoj zemlje, stvaranje boljih uslova života i obezbediti očuvanje mira i stabilnosti.

A iz Vlasotinca…

Opštinski odbor SNS Vlasotince pruža apsolutnu podršku predsedniku Srbije i Srpske napredne stranke,Aleksandru Vučiću, u borbi za odbranu naših nacionalnih i državih nteresa, te borbi za pristojnu i normalnu Srbiju.

Svedoci smo da se Srbija poslednju deceniju nalazi na putu prosperiteta, da se radi i gradi, a sve zahvaljujući politici koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka. Takođe , svedoci smo i konstantnih napada onih koji Srbiju žele da vide na dnu, te izražavamo sigurnost da jedino sa predsednikom Vučićem naša država može da sačuva mir i stabilnost, a sve ostalo bi za nju bio najcrnji scenario.

U ovim posebno teškim danima kada se očekuje odgovor Srbije u vezi sa rešavanjem pitanja Kosova i Metohije sigurni smo da samo predsednik Aleksandar Vučić može doneti najbolje rešenje.

Poštovani predsedniče, Srbiji je neophodno Vaše vođstvo!
Predaja nije opcija! Živela Srbija!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*