MOMČILOVIĆ (DSS) : SRBIJA JE U DUBOKOJ KRIZI

LESKOVAC

Konferenciju za medije na platou ispred Robne kuće održala je Demokratska stranka Srbije sa koje su poručili da se Srbija danas nalazi u dubokoj političkoj, ekonomskoj i moralnoj krizi.

„Put kojim nas vodi Srpska napredna stranka sa svojim prilepcima je put koji vodi u slepu ulicu“ rekla je Milica Momčilović, predsednica lokalnog DSS-a i dodala da im nije Srbija prvi interes.

„Prvi interes imaju MMF, Brisel, Nemačka, Amerika, čak i Turska. Na taj način Srbija postaje kolonija ovih zemalja. Preko medija nam serviraju silne brojeve o rastu standarda, o rastu zaposlenih, o broju rođene dece. Istina je drugačija, jer se sve više mladih sele iz ove zemlje zato što ne žele da svoju karijeru grade preko partijskih knjižica. Istina je da se sve više izbeglica gomila u našoj zemlji i da se grade izbeglički kampovi. Istina je da sve dublje stavljaju ruku u naše džepove. Zato su izbori prilika da se nešto promeni. Srbiji je neophodna promena političkog sistema, kako spoljne, tako i unutrašnje politike.“

Momčilovićeva je zbog svega što je navela pozvala građane da 2. aprila izađu na izbore i glasaju slobodno i po sopstvenom ubeđenju.

„Lično preporučujem kandidata Demokratske stranke Srbije Aleksandra Popovića, koji se nalazi na broju 9.“

Neka Vaš komentar bude prvi

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*