Medveđa: Pomoćnica predsednika opštine napala medicinsku sestru

U Domu zdravlja Medveđa potvrđeno je JUGpressu da je pomoćnica predsednika opštine fizički napala medicinsku sestru, kako smo ranije objavili a po javljanju čitalaca .

U pisanom odgovoru koji smo dobili od direktora Doma zdravlja Medveđa dr Dragana Anđelkovića navodi se da se “incident dogodio ispred šaltera opšte medicine oko 9 i 30 kada je došlo do verbalnog i fizickog napada na višu medicinsku sestru  D. Z  od strane I. N. “

Navodi se i da je incident evidentiran u knjizi  za evidentiranje neželjenih dogadjaja” i da je izjavu dala medicinska sestra D. Z  koja je, kako se navodi, ”izjavila da ne želi da se incident prijavljuje u MUP” te da će ona lično pozvati predsednika opštine Medvedja Dragana Kulića, čijim imenom joj je pretila  I. N.

U odgovoru se dodaje da je napadnuta medicinska sestra izjavila da je u popodnevnim satima pozvala Kulića i obavestila ga o napadu.

Direktor Doma zdravlja dr Dragan Anđelković je u odgovoru na pitanja JUGpressa napisao da je on u prethodna dva dana pokušao dva puta da stupi u kontakt sa predsednikom opštine da bi ga obavestio o ovom događaju ali da su njegovi telefoni bili nedostupni u vreme poziva.

Kaže i da njega niko nije pozvao u vezi ovog događaja.

JUGpress nije dobio nikakav odgovor do ovog trenutka na pitanja koja smo juče poslali na zvaničnu mejl adresu kabineta poredsednuika opštine.

Inače, zanimljivo je da je žena predsednika opštine Medveđa, koji je kadar SNS, predsednica Upravnog odbora Doma zdravlja u Medveđi.

Iz Policijske uprave u Leskovcu smo dobili odgovor da toj “Policijskoj upravi, kao ni Policijskoj stanici Medveđa, niko nije prijavio da je bio ovakakav događaj u prostorijama Doma zdravlja u Medveđi”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*