KO POBEDJUJE U FUDBALU?

Srpska liga ,,Istok”

Mrštačani nemilosrdni u Soko banji

OZREN – MORAVAC ORION 0:6

Prethodne nedelje bilo je veoma živo na terenima srpskoligaškog ,,Istoka” . U sredu, 17.maja, odigrano je 27.vanredno kolo u kome, od osam utakmica, nije bilo nijednog remija. Moravac Orion na gostovanju u Soko banji prosto je samleo domaći Ozren, napunivši mrežu domaćina do samog vrha. Konačan rezultat posle 90 minuta igre na Podini, bio je 0:6 za srpskoligaša iz Mrštana. Posle ubedljivog poraza na svom terenu od ekipe Radana, Jedinstvo iz Bošnjaca vrlo brzo se vratilo na stazama uspeha. Na gostovanju u Nišu, potpuno zasluženo su pobedili domaći Sinđelić sa 1:2. Na fudbalskoj ,,Rosulji” ništa novo. Fudbaleri Vlasine doživeli su još jedan poraz na svom terenu. Ekipa Pukovca koja se bori za očuvanje srpskoligaškog statusa, potpuno zasluženo je stigla do pobede od 0:1 i tako na najbolji način stigla do nova tri veoma važna boda, koja praktično znače i opstanak. U Lebanu domaći Radan slavio je pobedu minimalnim rezultatom 1:0 u meču sa ekipom Dunava iz Prahova.

U 28.kolu Srpske lige ,,Istok” u Bošnjacu domaće Jedinstvo bez većih problema savladalo je slabašni Ozren iz Soko banje sa 1:0. Na gostovanju u vodećem Temniću 1970 u Varvarinu, Radan iz Lebana poražen je sa 3:0. U Mrštanu u nedelju u redovnom terminu nije odigrana utakmica između domaćeg Moravca i Vlasine, jer je u tom terminu odigrana finalna utakmica kupa Jablaničkog okruga između domaćeg Moravca i Jablanice iz Medveđe

U narednom 29.kolu, koje se igra u nedelju 28.maja sa početkom u 17 časova u Bošnjacu igra se komšijski derbi između domaćeg Jedinstva i Moravca Orion iz Mrštana.  Biće to duel između drugoplasiranih Mrštanaca i trećeplasiranog srpskoligaša iz Bošnjaca. Očekuje se veoma interesantan meč, a iz oba tabora se najavljuje bespoštedna borba za tri boda. Jedno je sigurno, a to je, da će prisutni gledaoci najviše profitirati, jer će sigurno uživati u dobroj i efikasnoj igri oba rivala. U Lebanu domaći Radan dočekuje zahuktalu ekipu paraćinskog Jedinstva koje u poslednje vreme igra izuzetno dobro i sigurno. Vlasina u nedelju putuje na svoju poslednju srpskoligašku utakmicu u Despotovcu i snage će odmeriti sa domaćom ekipom Sloge, koja je, takođe, jednom nogom na putu ka nižem rangu.

ZONA ,,JUG”

Rezultati 27.vanrednog kola: Jedinstvo (P) – Morava 8:0, Nebeski anđeli – Ropotovo 1:1, Budućnost (O) – Lužnica 5:1, Dubočica – Budućnost (P) 2:2, Jedinstvo (GM) – Sloga 0:7, Pusta reka – Brzi brod 9:0, Vranjska banja – Pčinja 2:1, Balkanski – Mladost 6:0.

Rezultati 28.kola: Morava – Balkanski 2:1, Mladost – Vranjska banja 2:3, Pčinja – Pusta reka 4:2, Sloga – Dubočica 4:3, Budućnost (P) – Budućnost (O)1:1, Lužnica – Nebeski anđeli 2:0.

U narednom 29.kolu sastaju se: Ropotovo – Morava, Jedinstvo (P) – Lužnica, Nebeski anđeli – Budućnost (P), Budućnost (O) – Sloga, Dubočica – Brzi brod, Jedinstvo (GM) – Pčinja, Pusta reka – Mladost, Vranjska banja – Balkanski.

Sve utakmice ovog 29.kola igraju se u nedelju, 28.maja i sve počinju od 17 časova.

JABLANIČKA OKRUŽNA LIGA

Rzultati 30.kola: Jedinstvo (GS) – Mladi borac 5:1, Brza – Plantaža 4:2, Kumarevo 65 – Vučje 3:1, Omladinac – Polet 0:2, Bobište – Železničar 1:0, Jedinstvo (Š) – Jablanica (odloženo), Čekmin – Radnički 6;3,Sloga – Progres 4:2, Zloćudovo – Umac 2:0.

MEĐUOPŠTINSKA LIGA

Rezultati 30.kola: Mladost (DL) – Mladost (V) 2:1, Jedinstvo (G) – Atletiko (odložena), Sušica 2012 – Sloboda 4:4, Marjan MB – Bratstvo 0:3, BSK – Šumadija 2:2, Lemind – Gradac 1:2, OFK Morava – Real 1:2, Milanovo – Navalin 7:1, Mladost (B) – Napredak 6:0.

Vlasotince, Sveti Nikola (Letnji) 2017.godina                            Vlastimir Stamenković

Neka Vaš komentar bude prvi

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*