Cvetanović: Poslednja šansa za PWW

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović

LESKOVAC

Gradonačelnik Goran Cvetanović komentarisao je tvrdnje da se aneksi ugovora grada sa PWW-om uvek prave na štetu grada i rekao da je tog bilo, ali ne u slučajevima kada je on radio te anekse.
-Tu su poboljšani uslovi, daleko od toga da su idealni, ali u odnosu na one anekse koje su pravili neki drugi pre nas ovaj je najbolji i u službi je građana. Inače, kada sam video da PWW ima negativni saldo u 2020. godini to mi nije bilo logično, jer nijedna strana firma u Leskovcu ne posluje negativno, pa sam na Gradskom veću predložio da raskinemo ugovor, ako je to tako. Inisistirao sam na tome da vlasnik, koji je iz Austrije dođe i prisustvuje, i da se te stvari razjasne. Na žalost, on i svi direktori s kojima je bio u kontaktu su u izolaciji zbog kovida.-
Odbornik Nenad Zdravković je potvrdio da je tim aneksom za građane poboljšan ugovor, ali i dodao da je urađen nakon zahteva odborničke grupe „Za Leskovac-ZAJEDNO“ da se ugovor raskine. On je rekao i da će svakako podržati odluku da se raskine ugovor, jer su to već uradile neke lokalne samouprave.
Zdravkoviću je replicirao gradonačelnik Cvetanović, rekavši da je verovatno pomešao „Parking servis“ i „PWW“, s obzirom da „PWW“ postoji samo u Leskovcu i Jagodini, te shodno tome nije ni mogao da bude raskinut ugovor u mnogim gradovima, poput „Metroparkinga“.
-Mislim da im treba pružiti šansu i očekujem da će određenu sumu novca uplatiti gradu zbog kovid sistema ili naprave neko dečje igralište. Telefonom sam tako komunicirao sa njima, ali ukoliko i sledeće godine budu negativni, prvi ću biti za raskid ugovora.-

IS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*