Cvetanović o usluzi koju mu je tražio Nenad Zdravković

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović komentarisao je nedavne tvrdnje odbornika Nenada Zdravkovića (Za Leskovac – ZAJEDNO) koji je rekao da je od gradonačelnika samo jednom tražio uslugu i to da se zaposli žena odbornika Bratislava Perića koji je bio preminuo.

„Kad je to jednom? Tačno je da su me zvali telefonom da pitaju za bivšeg odbornika iz Brestovca, Perića, koji je bio odbornik Demokratske stranke, da pitaju da li je s moje strane i s mog aspekta, političkog znanja i umeća, u redu da on iz Demokratske stranke pređe u LDP-e, gde nije mogao da formira odborničku grupu jer je bio jedini odbornik. Ja sam, normalno, težio da oslabim Demokratsku stranku i rekao da. Onda su tražili uslugu da se zaposli njegov sin, koji je radio u Dom zdravlja u Brestovcu, pa u leskovačkom Domu zdravlja, onda je dao otkaz i otišao da radi u Niš, pa je i tamo prestao da radi… Učinio sam im uslugu, zaposlio sam ga i eno ga sada radi u Zavodu za javno zdravlje. Kada je Perić umro tražili su da se zaposli i supruga i onda sam rekao da ja, uz svo uvažavanje Perića, nisam servis jedne porodice. Kao što vidite, s jedne strane su mnogo glasni, a s druge strane itekako traže kontrausluge lične prirode za sopstvene porodice. Dakle, tačno je ono što je rekao da nisam dao da se zaposli snajka, ali je prethodno sin zaposlen.“

Cvetanović je rekao i da „može da dostavi kompletnu dokumentaciju gde se vidi kad je Perićev sin zaposlen. Ako u ZZJZ pitate kada je on zaposlen dobićete odgovor da je zaposlen u moje vreme. Ali, biće skupština…“ najavio je Cvetanović.

IS/LJS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*