MILAN MITIĆ NA LISTI NAJBOLjIH FUDBALSKIH SUDIJA SRBIJE

LESKOVAC

 

Leskovac je posle dvadesetak godina ponovo dobio fudbalskog sudiju najvišeg ranga. Milan Mitić, dosadašnji sudija prve lige našao se na jedinstvenoj listi sudija koji mogu da sude Super i Prvu ligu. Zvanično će suditi Prvu ligu, ali po potrebi će se uključivati i u Super ligu, piše leskovački nedeljnik Nova Naša reč.
„Iskreno, nisam se nadao ovome. Tek godinu dana sam na listi sudija Prve fudbalske lige, ali sam odsudio veliki broj utakmica i imam dobre ocene, tako da je to bila preporuka. I članovi komisije za napredovanje zaduženi za praćenje i napredovanje sudija su me posmatrali na mnogo utakmica, tako da su verovatno i oni uticali da se nađem tu gde jesam. Odgovornost je ogromna, svestan sam toga, ali nekako još uvek nisam svestan gde se nalazim“ kaže Milan Mitić koji se suđenjem bavi od 2000. godine.
„Drago mi je da sam na listi sudija koji mogu da sude Super ligu, sad samo čekam da mi prilku i poverenje ukaže Miroslav Radoman, predsednik sudijske komisije FSS i komesar za suđenje Superlige. Na meni je da i dalje radim na sebi i da svaku priliku koju dobijem iskoristim na najbolji mogući način.“

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*